Artist : Bella Agustin - Kepingin Balik Maning
Title : Golden Management
Duration : 06:20
View : 2K
Source : Youtube
Type of file : Audio/Video (.mp3 .mp4)

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉

Lirik Bella Agustin - Kepingin Balik Maning

Ucap omong riko, mulo nyendhal nggugah ati

Biso nggawe, angenan ring wengi

Riko ngilingaken, sedurunge kedadean

Munggo kelendi, isun dadi paran..


Isun katut omong rayuan,

Kepincut manise omongan,

Lare liyo, setan belang..


Bengen sing percoyo,

Awak isun yo nong riko

Mergo isun, magih golet bandhingan..


Nawi ono maning,

Wong lanang kang sugih dunyo,

Dino mburi, keneng sun nggo sendenan..


Untunge yo durung kelakon,

Awak isun sampek diboyong,

Yo tibane, mung gede omong..


Isun jaluk sepuro, nong riko duh kakang

atin riko sun gawe loro..

Kang sun jaluk riko, ojo sampek ngersulo

Soal bengen yo lalekeno..


Isun saiki, kepingin balik maning

Tapi yo kelendi. isun isin..

Yo kadhung riko, magih gelem sedio

Isun wis paran, jare riko..


Bengen sing percoyo,

Awak isun yo nong riko

Mergo isun, magih golet bandhingan..


Nawi ono maning,

Wong lanang kang sugih dunyo,

Dino mburi, keneng sun nggo sendenan..


Untunge yo durung kelakon,

Awak isun sampek diboyong,

Yo tibane, mung gede omong..

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Wali - Salam Rindu

Sandrina - Pacar Selingan

Putri Delina - Kawan

Tompi - Sedari Dulu

Esa Risty - Bale Pulang II

Iwan Fals - Cenderawasih

Home