Artist : Damara De - Gubuk Asmoro
Title : Adhigana Music
Duration : 05:17
View : 1.9K
Source : Youtube
Type of file : Audio/Video (.mp3 .mp4)

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉

Lirik Damara De - Gubuk Asmoro

Yen liwat aku kelingan

Gubuk kae biyen tak nggo leren

Ning cagak kebak tulisan

Warno abang tondo isih perawan


Jenenge gubuk asmoro

Biyen kae aku andum tresno

Tanpo bantal tanpo kloso

Bot-abote ke taman asmoro


Gubuk kae nyimpen wadi

Nganti besok ora bakal lali

Gubuk kae kebak crito

Wayah wengi nganti gagat rino


Catetan sak jero ning ati

Datan luntur soyo merak ati

Aku kowe dadi garwo

Mergo leren ning gubuk asmoro


Yen liwat aku kelingan

Gubuk kae biyen tak nggo leren

Ning cagak kebak tulisan

Warno abang tondo isih perawan


Jenenge gubuk asmoro

Biyen kae aku andum tresno

Tanpo bantal tanpo kloso

Bot-abote ke taman asmoro


Gubuk kae nyimpen wadi

Nganti besok ora bakal lali

Gubuk kae kebak crito

Wayah wengi nganti gagat rino


Catetan sak jero ning ati

Datan luntur soyo merak ati

Aku kowe dadi garwo

Mergo leren ning gubuk asmoro

Home