Artist : Fdj Emily Young - Lali Janjine
Title : BAJOL NDANU MANAGEMENT
Duration : 06:29
View : 740
Source : Youtube
Type of file : Audio/Video (.mp3 .mp4)

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉

Lirik Fdj Emily Young - Lali Janjine

Dino minggu sing tak tunggu

Kowe ngajak ning tawang mangu

Nganti lingsir srengengene

Ono kene aku nunggu kowe


Tak sms ra balesi yen tak telpun

Malah kok pateni

Mangkel aku mangkel yen kepethuk

Irungmu mesti tak ciwel wel wel wel


Lali janjine kandane alesane

Mangkelake

Sopo wonge sing ra gelo

Kadung dandan kowe ora teko


Jan jane kowe no ngendi

Gelagatmu sajak nyubriani

Atiku sujono

Kowe kencan karo wanito liyo

Home