Artist : Nella Kharisma - Lungset
Title : Nella Kharisma
Duration : 05:03
View : 9.6K
Source : Youtube
Type of file : Audio/Video (.mp3 .mp4)

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉

Lirik Nella Kharisma - Lungset

Sun sembur esem iki

Masio tah udan njero ati

Nono wujude ulihe nganteni

Lungset ati iki


Riko ngajaki pisahan

Sak temene isun salah paran

Welas ring ati wis sing ono liyo

Sulung tah sulung, riko apuwo


Tau tah isun ngeliyo (ngeliyo)

Uwah roso ambi riko

Tau tah isun ngeloro (ngeloro)

Tapi riko suloyo, uwah janji lan roso


Riko ngajaki pisahan

Sak temene isun salah paran

Welas ring ati wes sing ono liyo

Sulung tah sulung, riko apuwo


Tau tah isun ngeliyo (ngeliyo)

Uwah roso ambi riko

Tau tah isun ngeloro (ngeloro)

Tapi riko suloyo, uwah janji lan roso


Sepurane dung isun ngelarani riko

Uwah janji lan ati ngeliyo

Sepurane dung isun ninggalaken riko

Hang sun njaluk mung siji

Riko tetep wangi masio isun sing ono

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Yeni Inka - Minyak Wangi

Nidji - Lights Of Love

Caffeine - Putri

Nella Kharisma - Tresnaku

Happy Asmara - Jika

D’MASIV - Diam Tanpa Kata

Armada - Hal Terbesar

Home