Artist : Via Vallen - Kebacut Kangen
Title : Samudra Record
Duration : 04:37
View : 2.5M
Source : Youtube
Type of file : Audio/Video (.mp3 .mp4)

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉

Lirik Via Vallen - Kebacut Kangen

Senajan aku rung sue kenal sliramu
sing tak rasakke tansah kelingan esemmu
rino lan wengi angel merem mripatku
rabiso turu mergo kebacut kangenku

Yen tak sawang sliramu jan sedep esemmu
tentrem atiku tansah pingin ning dadamu
yen tak sawang sliramu jan sedep esemmu

leleh atiku ra kedip nyawang esemmu
Senajan aku rung sue kenal sliramu
sing tak rasakke tansah kelingan esemmu
rino lan wengi angel merem mripatku

rabiso turu mergo kebacut kangenku
Yen tak sawang sliramu jan sedep esemmu
tentrem atiku tansah pingin ning dadamu
yen tak sawang sliramu jan sedep esemmu

leleh atiku ra kedip nyawang esemmu
Yen tak sawang sliramu jan sedep esemmu
tentrem atiku tansah pingin ning dadamu

yen tak sawang sliramu jan sedep esemmu
leleh atiku ra kedip nyawang esemmu

Home