Artist : Lutfiana Dewi Ft. Mamnun Cimbrut - Bojo Loro
Title : Aneka Safari Records
Duration : 04:41
View : 24.4K
Source : Youtube
Type of file : Audio/Video (.mp3 .mp4)

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉

Lirik Lutfiana Dewi Ft. Mamnun Cimbrut - Bojo Loro

Abang biru lampune disko

Awak kuru , mikir bojo loro

Bojo sing enom njaluk disayang

Sing tuwo ‘njur wegah ditinggal


Sirah mumet ora bisa turu

Andum trisno, ugo andum wektu

Mikir butuhe, mikir blanjane

Njur saiki bingung atine


Telung dino mulih rono

Telung dino bali neng kene

Sing sedino kanggo sopo

Sing sedino kanggu wong liyo

Home