Artist : Suci Tacik - Iseh Dewe
Title : Aneka Safari Records
Duration : 05:28
View : 7.5K
Source : Youtube
Type of file : Audio/Video (.mp3 .mp4)

Download Now


Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉

Lirik Suci Tacik - Iseh Dewe

Yen kowe takon aku

Ngopo aku iseh dewe 

Mergo sing neng atiku

Yo mung ono kowe


Ra gampang ngelalekne

Kabeh kenangan e dewe 

Butuh tenogo lan wektu 

Sampai semuanya berlalu 


Mungkin kowe iso golek penggantiku 

Nanging tak pastekne 

Raono tresno sing koyo tresnoku 


Kowe ojo ngomong tresno yen akhire lungo 

Kowe ojo ngomong sayang yen akhire ngilang 

Tulung mesakno atiku sing wes kadung jeru

Nresnani awakmu 


Atiku wes kadung tresno mung mbok gawe loro 

Atiku wes kadung sayang mung mbok anggep gampang 

Snajan atiku kelangan tak nggo pengalaman  

Ben ojo terulang

Home