Artist : Safira Inema - Nyikso Batin
Title : FORTUNA ENTERPRISE
Duration : 04:03
View : 18.4K
Source : Youtube
Type of file : Audio/Video (.mp3 .mp4)

Lirik Safira Inema - Nyikso Batin

Kesel atiku, sabar ngerteni

Ngempet loro ning ati

Tresno karo kowe

Opo kudu larane

Nangis batin nganti koyo ngene


Wes dek aku sing mundur

Ketimbang tak teruske tresnoku dadi tambah ajur

Jare cintane bubrah, roso ati ra nggenah

Aku pengene pisah, nanging sliramu wegah

Wes aku ra kuat aku tak sing minggat

Tresno iki udu dolanan loro atiku ra karuan

Tresno sing suci saikine tinggal janji

Tangise ati dadi bukti


Ra kuat aku, nyekso batin lan atiku

Trimo o ketimbang dadi tambah loro

Lilakno aku nyanding tresno sing liyane

Iso nompo atiku opo anane


Wes dek ikhlasno aku

Mungkin dalane pisahan aku marang sliramu

Tresno iki tak pendem sak jeroning ati

Ikhlas lahir batinku mugo iso oleh ganti

Njero dodo uwes nerimo

Aku mung iso ndongo kowe nggandeng lanangan liyo

Aku tak sing lungo atiku loro

Tresno sing suci saikine tinggal janji

Tangise ati dadi bukti


Ra kuat aku, nyekso batin lan atiku

Trimo o ketimbang dadi tambah loro

Lilakno aku nyanding tresno sing liyane

Iso nompo atiku opo anane


Ra kuat aku, nyekso batin lan atiku

Trimo o ketimbang dadi tambah loro

Lilakno aku nyanding tresno sing liyane

Iso nompo atiku opo anane

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Tom Walker - My Way

Afgan - X (feat. SonaOne)

Via Vallen - Telolet Cinta

Wali - Lamar Aku

RAN - Saling Merindu

Iwan Fals - Ya Hui Ha He Ha

Home