Artist : Maulana Ardiansyah Ft. Ochi Alvira - Ojo Nesu Nesu
Title : TA PRO Music & Publishing
Duration : 04:33
View : 78.8K
Source : Youtube
Type of file : Audio/Video (.mp3 .mp4)

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3πŸ˜‰

Lirik Maulana Ardiansyah Ft. Ochi Alvira - Ojo Nesu Nesu

Tresno jalaran soko kulino

Kebacut aku wis raiso lungo

Sansoyo nambah cinta sing tak roso

Ra pengen pedot sampek tuo


Ojo nesu-nesu sayangku

Ojo dumeh-dumeh cintaku

Gawe awak loro cepet tuo

Mangkane ojo nggresulo


Tak elus-elus kene sliramu

Senderno turu ning pundakku

Kowe tak tresno lan tak jogo

Senengku wis tekan dodo


Tresno jalaran soko kulino

Kebacut aku wis raiso lungo

Sansoyo nambah cinta sing tak roso

Ra pengen pedot sampek tuo


Ojo nesu-nesu sayangku

Ojo dumeh-dumeh cintaku

Kowe tak tresno lan tak jogo

Senengku wis tekan dodo


Tresno jalaran soko kulino

Kebacut aku wis raiso lungo

Sansoyo nambah cinta sing tak roso

Ra pengen pedot sampek tuo


Tresno jalaran soko kulino

Kebacut aku wis raiso lungo

Sansoyo nambah cinta sing tak roso

Ra pengen pedot sampek tuo


Ojo nesu-nesu sayangku

Ojo dumeh-dumeh cintaku

Home