Artist : Suci Tacik - Belung Tepu - Tulang Yang Rapuh
Title : Aneka Safari Records
Duration : 04:53
View : 1.4K
Source : Youtube
Type of file : Audio/Video (.mp3 .mp4)

Download Now


Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉

Lirik Suci Tacik - Belung Tepu - Tulang Yang Rapuh

Ojo kari nemen-nemen riko

Nyang isun keliwat seru kadhung nyio-nyio

Salah kadhung sun dikiro meneng

Riko gawe gampang isun riko enthengaken


Paran hang riko uber nong dunyo iki

Sampek sing eling kadhung isun yo nduwe ati


Isun wong wadon digawe teko riko

Dijuwutaken teko gambang riko hang kiwo

Kadhung riko keseron nyejo ngelarani

Isun bisone mung nangis lan kutung ati

Mergo isun iki belung tepu

Ojo seru seru

Home