Artist : Happy Asmara - Bidadari Kesleo Ft. New Arista
Title : Tera record
Duration : 03:57
View : 11.4K
Source : Youtube
Type of file : Audio/Video (.mp3 .mp4)

Download Now


Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉

Lirik Happy Asmara - Bidadari Kesleo Ft. New Arista

Untumu ono kawate

Ono lomboke ono kangkunge

Yen mrenges ketok aslimu

Ketok wagumu ketok mrongosmu


Bidadari keseleo

Mekso-mekso banget nganggo kawat abang ijo

Pupure medok mirok katon kandel separo

Dowo untune koyo sungai Bengawan solo

Solo


Bidadari kesleo

Ngempet-ngempet banget dadi pengen nduwe bojo

Opo mungkin samar yen ora keduman jodoh

Lan opo mungkin amung ngarep pengen mlekoto

Koto


Sing tenang ben iso mikir

Ra usah sumelang ojo kuwatir

Sing penting lurus mlakumu

Ngganteng atimu ganteng sifatmu


Untumu ono kawate

Ono lomboke ono kangkunge

Yen mrenges ketok aslimu

Ketok wagumu ketok mrongosmu


Bidadari keseleo

Mekso-mekso banget nganggo kawat abang ijo

Pupure medok mirok katon kandel separo

Dowo untune koyo sungai Bengawan solo

Solo


Bidadari kesleo

Ngempet-ngempet banget dadi pengen nduwe bojo

Opo mungkin samar yen ora keduman jodoh

Lan opo mungkin amung ngarep pengen mlekoto

Koto

Home