Artist : Via Vallen - Aku Mati Roso
Title : Pelita Utama
Duration : 03:58
View : 251K
Source : Youtube
Type of file : Audio/Video (.mp3 .mp4)

Download Now


Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉

Lirik Via Vallen - Aku Mati Roso

wes ra ono roso tresno
wes ilang roso sayang
neng ati iki kanggo sliramu

wes suwi dilakoni
wong loro andum tresno
nanging dadine kok koyo ngene

oh kangmas ojo loro atimu
oh kangmas aku ra biso tresno karo sliramu

ati iki koyo koyo wes mati roso
tresnoku marang sliramu mung kanggo seneng atimu
ora iso ilang roso, tresnoku sing isih isih ono
ora iso tak wenehake merngko wektu sing nentoake


oh kangmas atiku rasane mati roso
aku wes ra biso tresno marang sliramu, oh kangmas

wes suwi dilakoni wong loro andum tresno
nanging dadine kok koyo ngene

oh kangmas ojo loro atimu
oh kangmas aku ra biso tresno karo sliramu

ati iki koyo koyo wes mati roso
tresnoku marang sliramu mung kanggo seneng atimu
ora iso ilang roso, tresnoku sing isih isih ono
ora iso tak wenehake merngko wektu sing nentoake

oh kangmas atiku rasane mati roso
aku wes ra biso tresno marang sliramu, oh kangmas

Home