Artist : Nella Kharisma Feat. Dory Harsa - Nyikso Batin
Title : Nella Kharisma
Duration : 04:41
View : 83.4K
Source : Youtube
Type of file : Audio/Video (.mp3 .mp4)

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉

Lirik Nella Kharisma Feat. Dory Harsa - Nyikso Batin

Kesel atiku sabar ngerteni

Ngempet loro ning ati

Tresno karo kowe opo kudu larane

Nangis batin nganti koyo ngene


Wes dek aku sing mundur

Ketimbang tak teruske tresnoku dadi tambah ajur

Jare cintane bubrah roso ati ra nggenah

Aku pengene pisah nanging sliramu wegah

Wes aku ra kuat aku tak sing minggat

Tresno iki udu dolanan loro atiku ra karuan


Tresno sing suci saikine tinggal janji

Tangise ati dadi bukti


Ra kuat aku nyekso batin ning atiku

Trimo o ketimbang dadi tambah loro

Lilakno aku nyanding tresno sing liyane

Iso nompo atiku opo anane


Wes dek ikhlasno aku

Mungkin dalane pisahan aku marang sliramu

Tresno iki tak pendem sak jeroning ati

Ikhlas lahir batinku mugo iso oleh ganti

Ning njero dodo uwes nerimo

Aku mung iso ndongo kowe nggandeng lanangan liyo

Aku tak sing lungo atiku loro

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Yeni Inka - Dinda Jangan Marah Marah

DYGTA - Bila

Cinta Laura - Boomerang

Rossa - Hati Yang Kau Sakiti

Armada - Dengerin Abang

Home