Artist : Jihan Audy - Takkan Berpisah
Title : RC Music
Duration : 05:57
View : 17.8K
Source : Youtube
Type of file : Audio/Video (.mp3 .mp4)

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉

Lirik Jihan Audy - Takkan Berpisah

Ngapurane

Yen aku akeh salah

Sabarmu neng aku ora kenal lelah

Kupertahankan dengan susah payah

Kita takkan berpisah 


Mbengi iki aku kelingan

Pertama kali dhewe kenalan

Niatku arep tak gawe pelarian

Soyo suwe aku ngeroso nyaman


Ora gampang ngadhepi aku

Ra gampang ngerteni sikapku

Sabarmu tak akoni hebat

Sliramu jan ra tau sambat

Mugo wae tresnone dhewe kuat


Matur nuwun

Sampun nggawe nyaman

Aku percoyo sliramu tenanan

Janjiku bakal selalu setia

Mugo Gusti nyandingno neng pelaminan


Ngapurane

Yen aku akeh salah

Sabarmu neng aku ora kenal lelah

Kupertahankan dengan susah payah

Kita takkan berpisah


Takkan berpisah

Semua pasti akan indah, uh


Matur nuwun

Sampun nggawe nyaman

Aku percoyo tresnamu tenanan


Janjiku bakal selalu setia

Mugo Gusti nyandingno neng pelaminan


Ngapurane

Yen aku akeh salah

Sabarmu neng aku ora kenal lelah


Kupertahankan dengan susah payah

Kita takkan berpisah, oh


Matur nuwun

Sampun nggawe nyaman

Aku percoyo tresnamu tenanan


Janjiku bakal selalu setia

Mugo Gusti nyandingno neng pelaminan


Ngapurane

Yen aku akeh salah

Sabarmu neng aku ora kenal lelah


Kupertahankan dengan susah payah

Kita takkan berpisah, oh


Kupertahankan dengan susah payah, oh

Kita takkan berpisah

Home