Artist : Dike Sabrina - Terminal Giwangan Ft. Bintang Fortuna
Title : MUARA BINTANG
Duration : 04:45
View : 5.4K
Source : Youtube
Type of file : Audio/Video (.mp3 .mp4)

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉

Lirik Dike Sabrina - Terminal Giwangan Ft. Bintang Fortuna

Rasane ora karuan

Ning ati loro tenan

Cinta matiku kau anggep dolanan


Biasane jam semene wis ngabari

Nanging tekan saiki HP-ku durung muni

Biasane jedal-jedul ning ngarepku

Nanging dino-dino iki menghilang bagai butiran debu


Aku mung koyo Terminal Giwangan

Mung tok nggo sambat

Tok nggo istirahat


Rasane ora karuan

Ning ati loro tenan

Cinta matiku kau anggep dolanan


Pengen opo tak turuti

Lehku lembur telung wengi

Dudu kuwi maksudku, mbok yo ngerteni


Lingguh nyenuk ning ngarepan ngedep kopi

Ngenteni kabarmu, Mas, kok le nganyelke ati?

Banjur tak kirimi BBM, "Apa kabar, sayang?"

"Lagi ngopo? Karo sopo?" Malah ra diwoco

Huwalah, Mas, anggepmu aku iki sopo?

Bojomu, Mas , aku iki bojomu

"Ning ngopo?", jawabmu gawe aku tambah nestopo

Suwe ora jamu, ketemu pisan gawe gelo


Aku mung koyo Terminal Giwangan

Mung tok nggo sambat

Tok nggo istirahat


Home