Artist : Nella Kharisma - Mbagi Ati
Title : Samudra Record
Duration : 05:38
View : 205.1K
Source : Youtube
Type of file : Audio/Video (.mp3 .mp4)

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉

Lirik Nella Kharisma - Mbagi Ati

kurang paran isun iki
magih demenan riko sun belani pati
kurang paran isun iki
magih demenan riko sun ragati

isun yo wis kebacut ngabeti
njalok paran bain sun turuti
kanggo njogo ikhlase ati
kanggo njogo welas hang suci hooo

bengi iki isun seru kesikso
arep turu isun sing biso
bengi iki isun seru kesikso
ngerasakno riko mbagi ati ambi wong liyo

isun yo wis kebacut ngabeti
njalok paran bain sun turuti
kanggo njogo ikhlase ati
kanggo njogo welas hang suci hooo


bengi iki isun seru kesikso
arep turu isun sing biso
bengi iki isun seru kesikso
ngerasakno riko mbagi ati ambi wong liyo

bengi iki isun seru kesikso
arep turu isun sing biso
bengi iki isun seru kesikso
ngerasakno riko mbagi ati

bengi iki isun seru kesikso
arep turu isun sing biso
bengi iki isun seru kesikso
ngerasakno riko mbagi ati ambi wong liyo

Home