Artist : Lutfiana Dewi - Panas Sitik Sambat - Ngelu
Title : Aneka Safari Records
Duration : 04:28
View : 24.8K
Source : Youtube
Type of file : Audio/Video (.mp3 .mp4)

Download Now


Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉

Lirik Lutfiana Dewi - Panas Sitik Sambat - Ngelu

Tangi turu mbukak hp, ora ono notife

Mung iso nyawang foto instagram’e

Wis tak komen status’e nanging raono respon’e

Tekan seprene aku iseh jomblo wae


Seko esuk tekan wengi raono sing peduli

Larane marai nyesekke ati

Opo wes pancen takdire, kudu nerimo kahanane

Mugi Gusti maringi sing luwih sae


Panas sithik sambat, udan sithik sambat

Dasar aku nyaman sithik sayang

Berlagak sok kuat, pasang badan tegap

Rupo sangar ning atine ambyar

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Yeni Inka - Joko Tingkir Ngombe Dawet

Syahrini – Sandiwara Cinta

Feby Putri - Halu

DYGTA - Pelangi Terindah

Iwan Fals - Ancur

Home