Artist : Lutfiana Dewi - Kedanan
Title : Golden Management
Duration : 05:32
View : 2.7K
Source : Youtube
Type of file : Audio/Video (.mp3 .mp4)

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉

Lirik Lutfiana Dewi - Kedanan

Sing koyo biasae isun koyo gedigi

Nduwe roso demen kari kenemenen

Buru ketemu pisan, ati wing sing karuan

Rasane koyo wong kedanan


Opo mulo sun iki kedanan?

Raino bengi, anane sun mung ngangen-angen

Mandaneo biso nyanding riko

Raino bengi, anane sun mung ngangen-angen

Mandaneo biso nyanding riko


Riko hang dadi pujane ati

Riko hang isun kedani

Riko hang dadi pujane ati

Riko hang isun kedani


Sing koyo biasae isun koyo gedigi

Nduwe roso demen kari kenemenen

Buru ketemu pisan, ati wing sing karuan

Rasane koyo wong kedanan

Opo mulo sun iki kedanan?


Raino bengi, anane sun mung ngangen-angen

Mandaneo biso nyanding riko

Raino bengi, anane sun mung ngangen-angen

Mandaneo biso nyanding riko

Riko hang dadi pujane ati

Riko hang isun kedani

Riko hang dadi pujane ati

Riko hang isun kedani

Home