Artist : Yeni Inka - Sadar Diri
Title : Aneka Safari Records
Duration : 04:00
View : 1K
Source : Youtube
Type of file : Audio/Video (.mp3 .mp4)

Download Now


Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉

Lirik Yeni Inka - Sadar Diri

Cen aku sing kleru nggugu omonganmu

Aku tak sing ngalah, wes ora betah

Yen tak terus teruske, aku mung loro dewe

Cukup semene, tak bubarke

 


Cen bener kandaku, cen leres pikirku

Tekamu mung ngelarani atiku

Ra bakal tak baleni, opo meneh dadi siji

Cukup reti ben gusti sing mbiji


Sok kowe bakal ngerti loro sing tak rasakke

Cukup semene, ra tak teruske


Sewu siji sing purun nompo yen lakumu nggawe loro

Bolan baleni dolanan ati

Aku pancen ra sempurna, nduweku mung setia

Rasah nggetuni, dinggo sadar diri


Sok kowe bakal ngerti loro sing tak rasakke

Cukup semene, ra tak teruske


Sewu siji sing purun nompo yen lakumu nggawe loro

Bolan baleni dolanan ati

Aku pancen ra sempurna, nduweku mung setia

Rasah nggetuni, dinggo sadar diri


Sewu siji sing purun nompo yen lakumu nggawe loro

Bolan baleni dolanan ati

Aku pancen ra sempurna, nduweku mung setia

Rasah nggetuni, dinggo sadar diri

Rasah kok nggetuni, nggonen sadar diri

Home