Artist : Denny Caknan - Sewu Kutho
Title : DC. PRODUCTION
Duration : 06:04
View : 273.3K
Source : Youtube
Type of file : Audio/Video (.mp3 .mp4)

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉

Lirik Denny Caknan - Sewu Kutho

Sak tenane aku ora ngapusi

Isih tresno sliramu


Sewo kuto uwis tak liwati

Sewu ati tak takoni

Nanging kabeh

Podo rangerteni

Lungamu neng endi


Pirang tahun anggonku nggoleki

Seprene durung biso nemoni

Wis tak coba

Nglaliake

Jenengmu soko atiku

Sak tenane aku ora ngapusi

Isih tresno sliramu


Umpamane kowe uwis mulyo

Lilo aku lilo

Yo mung siji dadi panyuwunku

Aku pengin ketemu

Senajan waktumu mung sedhela

Kanggo tombo kangen jroning dodo

Wis tak coba

Nglaliake

Jenengmu soko atiku


Sak tenane aku ora ngapusi

Isih tresno sliramu

Umpamane kowe uwis mulyo

Lilo aku lilo


Yo mung siji dadi panyuwunku

Aku pengin ketemu

Senajan sak kedeping moto

Tak nggo tombo kangen jroning dodo

Senajan waktumu mung sedhela

Tak nggo tombo kangen jroning dodo

Home