Artist : Lala Widy Ft Brodin Ageng Music - Ojo Njaluk Pegat
Title : Global Musik Era Digital
Duration : 07:50
View : 239K
Source : Youtube
Type of file : Audio/Video (.mp3 .mp4)

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉

Lirik Lala Widy Ft Brodin Ageng Music - Ojo Njaluk Pegat

Pancene bener kandane Bapak
Remuk kabeh dadi bojomu
Mbendinane mbok keplaki
Mbok gepuki, mbok jejepi
Sebab kakean cangkem
Dadi wong wedok, jo cerewet dik

Karo wong lanang
Ora mbok ingoni, ora mbok openi
Wani rabi mas
Kudu tanggung jawab
Yen jek seneng kelon mas

Ojo moro tangan
Melarat tak belani
Mbambungo tak openi
Opo ngene dibuka
Kelonan nomer siji

Mergawe nomor pitu
Mangan watu
Nganggur taun taunan
Mangan rak melok adang
Cek nggantenge raimu kui

Aku wis ora kuwat
Cepet golekno surat
Ndang di pegat
Pegaten wae to mas
Ojo nekat dik
Ojo-ojo njaluk dipegat

Home