Artist : Esa Risty - Bojo Biduan | Dj Santuy
Title : Esa Risty Official
Duration : 05:45
View : 68.4K
Source : Youtube
Type of file : Audio/Video (.mp3 .mp4)

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉

Lirik Esa Risty - Bojo Biduan | Dj Santuy

Abote wong lanang
Yen nduwe bojo biduan
Kudu biso sabar ora cemburuan
Yen tansah sujanan
Lan kerep uring uringan
Ora mokal bubar anggone bebrayan 

Pancen gaweane
Dadi artis panggungan 
Neng kono, neng kene
Nyanyi karo bergoyang

Mulo biasane
Bengi yen kundur tanggapan
Pengen langsung sare
Wegah di jak dolanan

Sing marahi kuatir
Atine wong lanang 
Menggo mrone-mrene cari perhatian 
Opo maneh yen nganggo
Klambi sing cingkrang-cingkrang
Genit mripate goyangane merangsang

Mbegagahe ombo
Pinggul digoyang goyang
Sajak disengojo
Mancing-mancing saweran

Yen sing melu njoget
Wes mendem banyu setan
Kadang colak-colek
Mencari kesempatan

Abote wong lanang
Yen nduwe bojo biduan
Kudu biso sabar ora cemburuan
Yen tansah sujanan
Lan kerep uring uringan
Ora mokal bubar anggone bebrayan 

Pancen gaweane
Dadi artis panggungan 
Neng kono, neng kene
Nyanyi karo bergoyang

Mulo biasane
Bengi yen kundur tanggapan 
Pengen langsung sare 
Wegah di jak dolanan

Sing marahi kuatir
Atine wong lanang
Menggo mrone-mrene cari perhatian
Opo maneh yen nganggo
Klambi sing cingkrang-cingkrang
Genit mripate goyangane merangsang

Mbegagahe ombo
Pinggul digoyang goyang
Sajak disengojo
Mancing-mancing saweran

Yen sing melu njoget
Wes mendem banyu setan
Kadang colak-colek
Mencari kesempatan

Mulane wong lanang
Sing uripe sing legan 
Kudu siap mental
Yen ngrabi biduan 

Mergane wes akeh
Banget sing kedadean
Pegatan jalarane
Mung cemburuan

Home