Artist : Lutfiana Dewi - Simpang Limo Ninggal Janji
Title : Aneka Safari Records
Duration : 06:51
View : 42.2K
Source : Youtube
Type of file : Audio/Video (.mp3 .mp4)

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉

Lirik Lutfiana Dewi - Simpang Limo Ninggal Janji

Soyo suwe (Suwe)

Soyo nelongso rasane

Atiku kangen, kangenku marang kowe

Nanging pancen (Pancen)

Pancen wis dadi nasibe

Durung biso sesandingan, sesandingan karo kowe

Aku lungo nang monco, golek makaryo

Nggo sangu ning urip, aku lan kowe

Arume kembang, mekar ing wayah wengi

Dadi tombo kangenku, jero ning ati

Kembangku ayu, lilakno lungoku

Aku ra bakal lali, marang janji sing ketali

Ning simpang limo iki, sing nyekseni sumpahing ati

Janjiku mengko mesti tak tepati

Arume kembang, mekar ing wayah sore

Arum ambune, isih biso tak rasakne

Nanging, nanging, nanging arum arume rambutmu

Amung biso tak bayangne, mergo kowe ra ning kene

Arume kembang, mekar ing wayah wengi

Dadi tombo kangenku, jro ning ati

Kembangku ayu, lilakno lungoku

Aku ra bakal lali, marang janji sing ketali

Ning simpang limo iki, sing nyekseni sumpahing ati

Janjiku mengko mesti tak tepati

Entenono aku neng simpang limo

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Anji - Tak Ada Gading Yang Tak Retak

Ungu - Selamanya

Dewa 19 - Satu Hati

Ungu - Coba Tuk Temukan

Iwan Fals - Ibu

Kotak – Aku Dan Kamu

Fida D Academy - Kun Anta

Hey Tayo! Tayo Bus Kecil

Home