Artist : Nabila Maharani - Sadar Diri
Title : Music Interactive
Duration : 05:19
View : 219K
Source : Youtube
Type of file : Audio/Video (.mp3 .mp4)

Download Now


Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉

Lirik Nabila Maharani - Sadar Diri

Cen aku sing kleru nggugu omonganmu

Aku tak sing ngalah wes ora betah

Yen tak terus teruske aku mung loro dewe

Cukup semene tak bubarke


Memang aku yang keliru percaya omonganmu

Biar aku yang mengalah sudah tak betah

Kalau aku terus lanjutkan aku bisa sakit sendiri

Cukup disini aku bubarkan


Cen bener kandaku cen leres pikirku

Tekamu mung nglarani atiku

Ra bakal tak baleni opo maneh dadi siji

Cukup reti ben gusti sing mbiji


Memang benar kataku memang benar pikirku

Kehadiranmu cuma menyakiti hatiku

Tak akan ku ulangi apalagi jadi satu

Cukup tau biar Tuhan yang menilai


Sok kowe bakal ngerti loro sing tak rasakke

Cukup semene ra tak teruske


Kelak kau akan mengerti sakit yang aku rasakan

Cukup disini tak aku teruskan

Sewu siji sing purun nompo yen lakumu nggawe loro

Bolan baleni dolanan ati

Aku pancen ra sempurno ndue ku mung setia

Rasah nggetuni dinggo sadar diri

Home