Artist : Dike Sabrina Ft Delva Irawan - Slenco Ft. Bintang Fortuna
Title : MUARA BINTANG
Duration : 03:44
View : 5.3K
Source : Youtube
Type of file : Audio/Video (.mp3 .mp4)

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉

Lirik Dike Sabrina Ft Delva Irawan - Slenco Ft. Bintang Fortuna

Mas kangmas namine sinten

Sakniki dintene Sabtu

Mas kangmas kesah teng pundi

Sapi kulo pun manak pitu


Duh aduh jenengan pripun

Sakniki pun mboten ngalor

Dene menopo kok wangsul ngidul

Kulo niki namine sinten


Aduh kok njengkelke

Dijak ngendikan kok mrono mrene

Dadi ora karuan

Estunipun menopo saliwang


Kulo mboten udud

Rumiyin kulo teng Suroboyo

Kapan dino Jemuah

Kulo mbenjang badhe tindak pundi


Ping kuping walah opo jamur

Ora mungkin mripatku lamur

Penak meneng ora caturan

Memang aku ganteng tiada tandingan

Home