Artist : Dara Ayu Ft. Maulana Ardiansyah - Madiun Ngawi
Title : TA PRO Music & Publishing
Duration : 05:29
View : 10.2K
Source : Youtube
Type of file : Audio/Video (.mp3 .mp4)

Download Now


Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉

Lirik Dara Ayu Ft. Maulana Ardiansyah - Madiun Ngawi

Ora lali toh janjine ning pasar Sambi?
Ora ditinggal
Gayane iso ae
Tangane, Gik, tangane, Gik

Happy Asmara
Terminal Madiun Ngawi kenanganku
Ora bakalan aku ngelalekke
Mbiyen aku nduwe pacar anake Pak Tukiran
Bakul pecel ono ning pinggir prapatan

Terminal Madiun Ngawi nggen dolanku
Ora bakalan aku ngelalekke
Mbiyen jaman semono kowe janji karo aku
Nanging nyatane kowe ngingkari janjimu
Iki loh
Emoh aku

Yen aku kangen, kangen karo sliramu
Tak sawang-sawang fotomu ning dompetku
Yen aku kangen, kangen karo sliramu
Tak elus-elus fotomu ning dompetku

Opo kowe ra keroso tak batin saben dino?
Ra bakal ilang fotomu ning dompetku
Opo kowe ra keroso tak batin saben dino?
Ra bakal ilang jenengmu ning atiku

Royal Music, eco loh
Madiun, Ngawi, Ngawi, Madiun

Tangan mana lagi yang akan aku pegang?

Pargoy sek

Terminal Madiun Ngawi nggen dolanku
Ora bakalan aku ngelalekke
Mbiyen jaman semono kowe janji karo aku
Nanging nyatane kowe ngingkari janjimu

Yen aku kangen, kangen karo sliramu
Tak sawang-sawang fotomu ning dompetku
Yen aku kangen, kangen karo sliramu
Tak elus-elus fotomu ning dompetku

Opo kowe ra keroso tak batin saben dino?
Ra bakal ilang fotomu ning dompetku
Opo kowe ra keroso tak batin saben dino?
Ra bakal ilang jenengmu ning atiku

Home