Artist : Dj Gang Doli Versi Thailand -tak Parani Ono Koji Aboychandra Music
Title : ABOYCHANDRA MUSIC
Duration : 05:57
View : 7.8K
Source : Youtube
Type of file : Audio/Video (.mp3 .mp4)

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3πŸ˜‰

Lirik Dj Gang Doli Versi Thailand -tak Parani Ono Koji Aboychandra Music

Kabeh pancen luputku
Ninggalake sliramu
Nganti nekat tanpo aku
Njegur nang lokalisasi

Getunku kepati – pati
Ngrumangsani njalari
Neng ndi wae tak goleki
Lungamu menyang ngendi


Tak parani ono Koji ( ono Koji )
Jarene wis pindah Dolly ( Pindah Dolly )
Age – age tak tututi ( Tak Tututi )
Jare wis nang Kalisari

Guyangan baben lan bayangan
Kabeh wis tak lajahi
Ora ono kirimo layang
Papanmu ono ngendi

Getunku kepati – pati
Ngrumangsani njalari
Neng ndi wae tak goleki
Lungamu menyang ngendi

Tak parani ono Koji ( ono Koji )
Jarene wis pindah Dolly ( Pindah Dolly )
Age – age tak tututi ( Tak Tututi )
Jare wis nang Kalisari

Tak parani ono Koji ( ono Koji )
Jarene wis pindah Dolly ( Pindah Dolly )
Age – age tak tututi ( Tak Tututi )
Jare wis nang Kalisari

Ndang bali
Ndang bali
Ndang bali

Home