Artist : Dini Kurnia - Koco Bureng
Title : Golden Management
Duration : 04:51
View : 61.6K
Source : Youtube
Type of file : Audio/Video (.mp3 .mp4)

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉

Lirik Dini Kurnia - Koco Bureng

Mulet miring selisih

Welas iki mergo sing imbang

Butuh riko jangkepi

Myakne anteng ati sing goyang

Isun koyo bubukan

Tanpo gulo rasane pait temenan

Podo sun tanpo riko

Singono manis manise urip iki

Koco bureng dinggo dandan, nono gambare

Seneng sampek edan, nono jawabe, nono balese

Koco bureng dinggo dandan, nono gambare

Seneng sampek edan, nono jawabe, nono balese

Koco bureng dinggo dandan

Demen demen dewek

Mulet miring selisih

Welas iki mergo sing imbang

Butuh riko jangkepi

Myakne anteng ati sing goyang

Isun koyo bubukan

Tanpo gulo rasane pait temenan

Podo sun tanpo riko

Singono manis manise urip iki

Koco bureng dinggo dandan, nono gambare

Seneng sampek edan, nono jawabe, nono balese

Koco bureng dinggo dandan, nono gambare

Seneng sampek edan, nono jawabe, nono balese

Koco bureng dinggo dandan, nono gambare

Seneng sampek edan, nono jawabe, nono balese

Koco bureng dinggo dandan, nono gambare

Seneng sampek edan, nono jawabe, nono balese

Koco bureng dinggo dandan

Demen demen dewek

Home