Artist : Vita Alvia - Wkwkwk | Remix Version
Title : ARD Management
Duration : 03:56
View : 8.2K
Source : Youtube
Type of file : Audio/Video (.mp3 .mp4)

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉

Lirik Vita Alvia - Wkwkwk | Remix Version

Lha kok sengit aku

Omonganku mung mbok anggep angin lalu

Lha kok sengit aku

Kowe senenge mung nuruti egomu


Yen manut aku sayang

Tak jamin mesti penak penak

Gandeng kowe nolak

Kabeh dadi rusak rusak rusak


Untung ati iki gawean gusti

Bakoh ngadepi kowe kuwi

Sitik sitik ngomong ilfeel

Leren wae  wis ora filling


Mbien Cilikanku ngguyu mergo ciluba

Saiki aku ngguyu demi menutupi luka

Rasah sepaneng

Tetep bahagia


Slalu tertawa 

Wkwkwk

Home