Artist : Tri Suaka Ft Jihan Audy - Salah Tompo
Title : TriAngle
Duration : 03:52
View : 102.1K
Source : Youtube
Type of file : Audio/Video (.mp3 .mp4)

Download Now


Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉

Lirik Tri Suaka Ft Jihan Audy - Salah Tompo

Sakngapurane aku

Tau nangisi lungamu

Mergo janjimu palsu

Marakke aku tatu


Aku seng ngrasakke

cidro neng atiku

Sambatmu ro aku

Bareng mulyo... kowe ninggal aku


Sayang rungokno aku

Hapusen tangismu

Mugo kowe nemu

Pengganti tresnoku


Pancen awale ati

Raiso ngapusi

Roso tresno iki

Kowe seng nyesel neng mburi


Aku isih..... ora lilo

Weruh koe ro wong liyo

Nglarani aku kowe tego

mogo kowe ora gelo


Aku ngerti yen kowe cidro

Aku seng njaluk ngapuro

kowe ojo salah tompo

Dudu karepku seng ngeliyo


Ncen Karepku nyanding sliramu

Wongtuo ku ra setuju

Mugo kowe bahagia

Tanpo aku neng sandingmu

Home