Artist : Happy Asmara - Wujute Roso Ft.bintang Fortuna
Title : MUARA BINTANG
Duration : 06:23
View : 27.1K
Source : Youtube
Type of file : Audio/Video (.mp3 .mp4)

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉

Lirik Happy Asmara - Wujute Roso Ft.bintang Fortuna

Batin sun roso perih perihe seneng

Semendale atinisun dung nyawang riko

Roso ngeman-ngeman noring dodo

Kepingine sun rumati nong njero ati


Kangen hang sun songgo iki tondone roso

Ojo sampek riko gawe isun ngersulo

Wedi kelangan riko pancene ono

Sun jaluk rumaten welas isun


Iki tondone welas isun

Wujute roso mung kanggo riko

Mugo welase riko terimo

Myakne isun lego sing nyesek nong dodo


Iki wujute roso, iki wujute roso


Kangen hang sun songgo iki tondone roso

Ojo sampek riko gawe isun ngersulo

Wedi kelangan riko pancene ono

Sun jaluk rumaten welas isun


Iki tondone welas isun

Wujute roso mung kanggo riko

Mugo welase riko terimo

Myakne isun lego sing nyesek nong dodo


Iki tondone welas isun

Wujute roso mung kanggo riko

Mugo welase riko terimo

Myakne isun lego sing nyesek nong dodo


Iki wujute roso, iki wujute roso

Home