Artist : Duo Ageng Ft Ageng Music - Tugiman
Title : Ageng Music
Duration : 05:54
View : 2K
Source : Youtube
Type of file : Audio/Video (.mp3 .mp4)

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉

Lirik Duo Ageng Ft Ageng Music - Tugiman

Piye kabare idamanku

Wis seminggu ra sabar ngerti senyummu

Maem terus ngopi dandan rapi

Ra lali minyake wangi


Tenan sampean idaman

Metu ko omah dadi rebutan

Sabar ora jual mahal

Yen kok jak dolan langsung gas budal


Pak e Buk e iku pilihanku

Tulung lamarke nggo aku

Yen ra dekne mending aku Dewe

Ra kowe ora wae


Tukang gawe nyaman (Tugiman)

Kang nggawe nyaman (Tugiman)

Kang nggawe ati wong nyaman


Tukang gawe nyaman (Tugiman)

Kang nggawe nyaman (Tugiman)

Kang nggawe ati wong nyaman


Piye kabare idamanku

Wis seminggu ra sabar ngerti senyummu

Maem terus ngopi dandan rapi

Ra lali minyake wangi


Tenan sampean idaman

Metu ko omah dadi rebutan

Sabar ora jual mahal

Yen kok jak dolan langsung gas budal


Pak e Buk e iku pilihanku

Tulung lamarke nggo aku

Yen ra dekne mending aku dewe

Ra kowe ora wae


Tukang gawe nyaman (Tugiman)

Kang gawe nyaman (Tugiman)

Kang nggawe ati wong nyaman


Tukang gawe nyaman (Tugiman)

Kang gawe nyaman (Tugiman)

Kang nggawe ati wong nyaman


Pak e Buk e iku pilihanku

Tulung lamarke nggo aku

Yen ra dekne mending aku dewe

Ra kowe ora wae

 

Tukang gawe nyaman (Tugiman)

Kang gawe nyaman (Tugiman)

Kang nggawe ati wong nyaman


Tukang gawe nyaman (Tugiman)

Kang gawe nyaman (Tugiman)

Kang nggawe ati wong nyaman

Home