Artist : Nella Kharisma - Kependem Tresno
Title : Khatulistiwa Record
Duration : 05:13
View :
Source : Youtube
Type of file : Audio/Video (.mp3 .mp4)

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉

Lirik Nella Kharisma - Kependem Tresno

cubo rungokno nyanyian iki
nyeritakne tresno seng kependem ono neng dodo
kudu kepiye, aku mesti piye
yen pancen dalane uripku iki kudu koyo ngene

cubo rungokno nyanyian iki
nyeritakne tresno seng kependem ono neng dodo
kudu kepiye, aku mesti piye
yen pancen dalane uripku iki kudu koyo ngene

senajan kowe wes karo liyane
nanging tresnoku ro kowe ora iso tak lalekke

ora bakal ilang tresnoku dinggo kowe
wes tak tutup atiku dinggo liyane
mergo kowe seng paling tak tresnani
senajan tresno iki mung kependem ning ati


cubo rungokno nyanyian iki
nyeritakne tresno seng kependem ono neng dodo
kudu kepiye, aku mesti piye
yen pancen dalane uripku iki kudu koyo ngene

senajan kowe wes karo liyane
nanging tresnoku ro kowe ora iso tak lalekke

ora bakal ilang tresnoku dinggo kowe
wes tak tutup atiku dinggo liyane
mergo kowe seng paling tak tresnani
senajan tresno iki mung kependem ning ati

ora bakal ilang tresnoku dinggo kowe
wes tak tutup atiku dinggo liyane
mergo kowe seng paling tak tresnani
senajan tresno iki mung kependem ning ati
senajan tresno iki mung kependem ning ati

Home