Artist : Lutfiana Dewi - Mencintai Dengan Ngeyel
Title : Aneka Safari Records
Duration : 05:43
View : 11.2K
Source : Youtube
Type of file : Audio/Video (.mp3 .mp4)

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉

Lirik Lutfiana Dewi - Mencintai Dengan Ngeyel

ra kabeh sing mbok tresnani

balik nresnani koe

tapi koe tetep ngeyel wae


piye kabarmu tresnoku sing wingi

opo pilihanmu wis dadi karepe ati

yen tak sawang esemmu soyo ilang

opo koe ra entuk kebahagiaan


opo ora kesel atimu

nututi roso gengsimu

opo ora kesel atimu

merjuangke tresno semu


ra kabeh sing mbok perjuangke

kui ngerti koe

tapi koe tetep merjuangke dee


ra kabeh sing mbok tresnani

balik nresnani koe

tapi koe tetep ngeyel wae


besok yen koe uwes ora krungu kabarku

ngapuranen aku wis tau ngarepke koe

begitu dalam nganti aku sadar

yen tresnomu dudu dinggo aku


ra kabeh sing mbok perjuangke kui ngerti koe

tapi koe tetep merjuangke dee

ra kabeh sing mbok tresnani balik nresnani koe

tapi koe tetep ngeyel wae


besok yen koe uwes ora krungu kabarku

ngapuranen aku wis tau ngarepke koe

begitu dalam nganti aku sadar

yen tresnomu dudu dinggo aku

yen tresnomu dudu dinggo aku

Home