Artist : Lutfiana Dewi - Infone Masseeeh - Ninu Ninu Ninu
Title : Aneka Safari Records
Duration : 04:43
View : 25.1K
Source : Youtube
Type of file : Audio/Video (.mp3 .mp4)

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉

Lirik Lutfiana Dewi - Infone Masseeeh - Ninu Ninu Ninu

Nganti ndangak ndangak mase

Aku kalah sak sembarangane

Trus piye infone mase

Kadung jeru tresnoku neng dek e


Seng kono good looking mase

Neng kene mung spech  e wong kere

Terus aku kudu piye

Opo yo kudu cidro slawase


Tak suguhi ati dudu kopi

Nanging bedo nglarani

Tak sanggane dewe lamun iki

Wes ndak kuat mase


Yo ndak mampu aku

Dudu spech idamanmu

Nuruti karepmu 

Aku ninu ninu ninu


Yo ndak mampu aku

Dudu spech idamanmu

Nuruti karepmu 

Aku ninu ninu ninu

Home