Artist : Yeni Inka - Tresno Setengah Ati
Title : Yeni Inka Channel
Duration : 03:42
View : 2.7K
Source : Youtube
Type of file : Audio/Video (.mp3 .mp4)

Download Now


Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉

Lirik Yeni Inka - Tresno Setengah Ati

Aku ngaleh mergo ngalah

Dudu mergo aku salah

Aku ngaleh mergo wes ora betah


Aku pancen wong ra duwe

Nanging ojo di ngenekne

Sopo wong sing kuat ati

Saben dino dilarani


Aku sadar diri kabeh uwes tak lakoni

Nanging ahire tetep ra diregani


Aku sadar diri tresnamu setengah ati

Uwes cukup perjuanganku iki

Home