Artist : Happy Asmara - Aku Seng Nduwe Ati
Title : Adhigana Music
Duration : 04:22
View : 37.8K
Source : Youtube
Type of file : Audio/Video (.mp3 .mp4)

Download Now


Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉

Lirik Happy Asmara - Aku Seng Nduwe Ati

Aku seng nduwe ati

Koe rasah ngrusohi

Aku seng nduwe rasa

Koe rasah suloyo


Aku seh tetep tresno

Senajan dunyo ra trimo

Urusono uripmu

Timbang suwe suwe lambemu tak tuku


Yen awan tansah kelingan

Yen wengi raiso mapan

Koyo ngene wong sing kasmaran


Senajan akeh konco konco

Seng durung biso nerimo

Kabeh ora tak rungokno


Njero atine manungso kuwi bedo bedo

Ora iso mbok antem podo koyo seng mbok karepno

Kowe ra nglakoni, ra usah mutusi


Aku seng nduwe ati, koe rasah ngrusohi

Aku seng nduwe rasa, koe rasah suloyo

Aku seh tetep tresno, senajan dunyo ra trimo

Urusono uripmu, timbang suwe suwe lambemu tak tuku


Walau badai kan menghadang

Tekan kapan tetep sayang

Sampai maut kan memisahkan


Senajan akeh seng do gudho

Tresno ra bakal tak culno

Susah seneng tekan tuwo


Njero atine manungso kuwi bedo bedo

Ora iso mbok antem podo koyo seng mbok karepno

Kowe ra nglakoni, ra usah mutusi


Aku seng nduwe ati, koe rasah ngrusohi

Aku seng nduwe rasa, koe rasah suloyo

Aku seh tetep tresno, senajan dunyo ra trimo

Urusono uripmu, timbang suwe suwe


Aku seng nduwe ati, koe rasah ngrusohi

Aku seng nduwe rasa, koe rasah suloyo

Aku seh tetep tresno, senajan dunyo ra trimo

Urusono uripmu, timbang suwe suwe lambemu tak tuku

Home