Artist : Yeni Inka - Aku Cah Bakoh
Title : MUARA BINTANG
Duration : 04:22
View : 15K
Source : Youtube
Type of file : Audio/Video (.mp3 .mp4)

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉

Lirik Yeni Inka - Aku Cah Bakoh

Bade dipontang pantingke

Meh model kepiye

Kulo mung manut dalene

Gusti sing nentokne


Mboten ajeng sambat

Kulo tasih kuat

Semangat lan mboten njepat


Gusti kulo tasih semangat ngadepi kabeh

Kulo tasih bakoh amergo kulo sumeleh

Mboten ajeng sambat gusti mboten sah kuwatir

Kulo masih semangat hingga di titik akhir


Kabeh iki pancen sing terbaik dinggo aku

Matur suwun gusti sampun nguatke atiku

Kecewa lara duka senang susah bahagia

Semua kurasa hingga aku pun tak berdaya


Bade dipontang pantingke

Meh model kepiye

Kulo mung manut dalene

Gusti sing nentokne


Mboten ajeng sambat

Kulo tasih kuat

Semangat lan mboten njepat


Matursuwun Gusti, matursuwun sanget

Sampun diparingi ati sing kuat go banget

Nompo kasunyatan sing soyo ugal ugalan

Aku ora mundur aku tetap siap tempur


Paribasan nandur telo ning ngisor wet gedang

Aku kudu lilo ikhlas golek dalan padang

Bokdo mangan mangan ketupat jo lali pyuri santen

Mbok menawi lepat kawulo nyuwun ngampunten


Bade dipontang pantingke

Meh model kepiye

Kulo mung manut dalene

Gusti sing nentokne


Mboten ajeng sambat

Kulo tasih kuat

Semangat lan mboten njepat

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Ungu - Andai Aku Bisa

Sheryl Sheinafia - Sahabat

Armada - Pangeran

Titi Dj - Imajinasi

GAC - Cita Kita

Home