Artist : Vita Alvia - Satru 2
Title : RC Music
Duration : 04:43
View : 88.1K
Source : Youtube
Type of file : Audio/Video (.mp3 .mp4)

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉

Lirik Vita Alvia - Satru 2

Wes tak pupuk winihe katresnanku, 

Kanggo awakmu 

Dungoku tuku lemu urip ayem 

kanggo senengmu 


Aku percoyo winih tresnamu,

Nandes mancep ing atiku 

Opo kurang leh ku ngerteni karepmu 

Aku yo wis ora nglirik liyane 


Nek kangen ngomong kangen, 

Rasah tukaran ae 

Mbok di eman eman hubungane


Uwong sing tak tresnani, Tak gawe sandaran ati 

Mbok ojo satru satru ae sayangku 

Jajal rasah percoyo nek trimo kabar ko njobo 

Aku kerjo, nguripimu nggo makmurne atimu 


Aku ngenteni, 

Aku ngertenimu huooo huoo… 

Opo kurang lehku, ngerteni karepmu 


Aku yo wis ora nglirik liyane 

Nek kangen ngomong kangen, 

Rasah tukaran ae 


Mbok di eman eman hubungane

Uwong sing tak tresnani, tak gawe sandaran ati

Mbok ojo satru satru ae sayangku 


Jajal rasah percoyo nek trimo kabar ko njobo 

Aku kerjo, nguripimu nggo makmurne atimu 

Uwong sing tak tresnani, tak gawe sandaran ati 


Mbok ojo satru satru ae sayangku 

Jajal rasah percoyo nek trimo kabar ko njobo 

Aku kerjo, nguripimu nggo makmurne atimu.

Home