Artist : Sasya Arkhisna - Suwun Lorone
Title : Adhigana Music
Duration : 04:44
View : 5.1K
Source : Youtube
Type of file : Audio/Video (.mp3 .mp4)
Download Now

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉

Lirik Sasya Arkhisna - Suwun Lorone

Aku wes tau mbok gawe tatu seng jeru
Wes mbok larani sak obahe panggah kleru
We seng tak sayang tego ninggalke kenangan
Wes cukup ngerti
We nggawe aku dolanan

Wes suwe aku ngempet loro
Loro jeroning dodo
Nanging tak empet
Amreh piye ku ra loro

Saiki aku dewean ora
Bebarengan karo
Kowe seng nglarani ati
Bebas lepas tanpa batas

Matur suwun wes tau nyenengke
Masio akeh tatune
Mugo kowe ora ketekan karmane

Aku wes tau mbok gawe tatu seng jeru
Wes mbok larani sak obahe panggah kleru
We seng tak sayang tego ninggalke kenangan
Wes cukup ngerti
We nggawe aku dolanan

Wes suwe aku ngempet loro
Loro jeroning dodo
Nanging tak empet
Amreh piye ku ra loro

Saiki aku dewean ora
Bebarengan karo
Kowe seng nglarani ati
Bebas lepas tanpa batas

Matur suwun wes tau nyenengke
Masio akeh tatune
Mugo kowe ora ketekan karmane

Saiki aku dewean ora
Bebarengan karo
Kowe seng nglarani ati
Bebas lepas tanpa batas

Matur suwun wes tau nyenengke
Masio akeh tatune
Mugo kowe ora ketekan karmane
Mugo kowe ora ketekan karmane

Home