Artist : Dike Sabrina Ft.bintang Fortuna - Lungamu Ninggal Kenangan 2
Title : MUARA BINTANG
Duration : 05:03
View : 14.9K
Source : Youtube
Type of file : Audio/Video (.mp3 .mp4)

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉

Lirik Dike Sabrina Ft.bintang Fortuna - Lungamu Ninggal Kenangan 2

Langit peteng katon mendung 

Kowe gawe aku bingung 

Arep njalok tulung 

Bingung angonku nembung

 

Aku wes ikhlas berjuang 

Kowe bilang dada sayang 

Aku ora ngiro lungamu ningal kenangan 


Demi ayangku tak tulisne tembang rindu

Lewat sepi wengi iki tak titipne roso kangenku

Ora keroso nete iluh banyu moto 

Amergo kowe tego ningal aku demi wong liyo


Aku ikhlas aku lilo snajan ati iki loro

Aku iklas aku lilo mugo kowe biso bahagio 


Langit peteng katon mendung 

Kowe gawe aku bingung 

Arep njalok tulung 

Bingung angonku nembung 


Aku wes ikhlas berjuang 

Kowe bilang dada sayang 

Aku ora ngiro lungamu ningal kenangan 


Demi ayangku tak tulisne tembang rindu

Lewat sepi wengi iki tak titipne roso kangenku


Ora keroso nete iluh banyu moto 

Amergo kowe tego ningal aku demi wong liyo


Aku ikhlas aku lilo snajan ati iki loro

Aku iklas aku lilo mugo kowe biso bahagio 


Langit peteng katon mendung 

Kowe gawe aku bingung 

Arep njalok tulung 

Bingung angonku nembung


Aku wes ikhlas berjuang 

Kowe bilang dada sayang 

Aku ora ngiro lungamu ningal kenangan 


Langit peteng katon mendung 

Kowe gawe aku bingung 

Arep njalok tulung 

Bingung angonku nembung


Aku wes ikhlas berjuang 

Kowe bilang dada sayang 

Aku ora ngiro lungamu ningal kenangan 

Aku ora ngiro lungamu ningal kenangan

Home