Artist : Yeni Inka - Mencintai Dengan Ngeyel
Title : Yeni Inka Channel
Duration : 04:13
View : 81.8K
Source : Youtube
Type of file : Audio/Video (.mp3 .mp4)

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉

Lirik Yeni Inka - Mencintai Dengan Ngeyel

Ra kabeh sing mbok tresnani

Mbalik nresnani kowe

Tapi kowe tetep ngeyel wae


Piye kabarmu tresnoku sing wingi

Opo pilihanmu wis dadi karepe ati

Yen tak sawang esemmu soyo ilang

Opo kowe ra entuk kebahagiaan


Opo ra kesel atimu

Nutupi roso gengsimu

Opo ra kesel atimu

Merjuangke tresno semu


Ra kabeh sing mbok perjuangke

Kuwi ngerti kowe

Tapi kowe tetep merjuangke de'e


Ra kabeh sing mbok tresnani

Mbalik nresnani kowe

Tapi kowe tetep ngeyel wae


Mbesuk yen kowe uwis ora krungu kabarku

Ngapuranen aku wis tau ngarepke kowe

Begitu dalam nganti aku sadar

Yen tresnomu dudu dinggo aku


Ra kabeh sing mbok perjuangke

Kuwi ngerti kowe

Tapi kowe tetep merjuangke de'e


Ra kabeh sing mbok tresnani

Mbalik nresnani kowe

Tapi kowe tetep ngeyel wae


Mbesuk yen kowe uwis ora krungu kabarku

Ngapuranen aku wis tau ngarepke kowe

Begitu dalam nganti aku sadar

Yen tresnomu dudu dinggo aku

Yen tresnomu dudu dinggo aku

Yen tresnomu dudu dinggo aku

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Nazia Marwiana Ft Ageng Music - Cidro 3

Ungu - I Need You

Tipe-X - Frustasi

Tipe-X - Gak Terang Terang

Yeni Inka - Selimut Tetangga

Mira Putri Ft Ageng Music - Terlalu Indah

Home