Artist : Denny Caknan Ft. Bravesboy - Iki Sing Goblok Aku
Title : DC. PRODUCTION
Duration : 03:55
View : 142.4K
Source : Youtube
Type of file : Audio/Video (.mp3 .mp4)

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉

Lirik Denny Caknan Ft. Bravesboy - Iki Sing Goblok Aku

Sayang, aku gelo tenan

Cinta palsumu aku anggap beneran

Serius aku sing berjuang

Tibake mung luput, iki sing goblok aku


Aku durung siap ati

Nek kon pisah aku durung wani

Ngapusi, nek kuat aku ngapusi, ooh

Janji bakal dadi siji


Tekan semene tak seriusi

Omongan, mung sebatas perkataan

Manis tenan kasunyatan

Cintaku kau permainkan


Yen kabeh iso dibaleni

Ra bakal iki tak lakoni

Banjur isone mung nggelani

Lara tangis lan tatu tibone ning mburi


Geloni mesti teko ning mburi

Sakjane ngerti tapi tetep dilakoni

Kasmaran mung marai ati ra karuan

Wis kebacut, kabeh wis keprucut


Harapane manis dadine malah kecut

Bubrah ra karuan, kabeh dadi semrawut

Sing diperjuangke jebule malah luput

Sayang, aku gelo tenan


Cinta palsumu aku anggap beneran

Serius aku sing berjuang

Tibake mung luput, iki sing goblok aku

Yen kabeh iso dibaleni


Ra bakal iki tak lakoni

Banjur isone mung nggelani

Lara tangis lan tatu tibone ning mburi

Yen kabeh iso dibaleni


Ra bakal iki tak lakoni

Banjur isone mung nggelani

Bola bali kapusan, iki sing goblok aku

Iki sing goblok aku ooh

Sayang, aku gelo tenan

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

ST12 - Aku Padamu

Nidji - Segitiga Cinta

DJ Yeyen Novita - Jangan Nget Ngetan

Nazia Marwiana Ft Ageng Music - Hujan

HOUSE MELODY BREAKBEAT

Yeni Inka - Tatu - Didi Kempot

Home