Artist : Dini Kurnia - Rabi Loro
Title : Akhtar Music
Duration : 06:04
View : 1K
Source : Youtube
Type of file : Audio/Video (.mp3 .mp4)

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉

Lirik Dini Kurnia - Rabi Loro

Bunder Bunder Uwohe Sawo

Kebelinger Kang Mikir Rabi Loro

Rabi Hang Enom Jaluk Di Sayang

Hang Tuwek Sing Gelem Di Tinggal


Bengong Peker Kelayung Layung

Yo Welase Yoro Mendem Gadung

Mikir Kumpule Mikir Blanjane

Saikine Bengong Atine


Telung Ndino Moleh Mrono

Telung Ndino Nyanding Ring Kene

Hang Sedino Kanggo Sopo

Hang Sedino Kanggo Wong Liyo

Home