Artist : Suci Tacik - Roso Welas
Title : ONE NADA Record Official
Duration : 04:56
View : 1.2K
Source : Youtube
Type of file : Audio/Video (.mp3 .mp4)

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉

Lirik Suci Tacik - Roso Welas

Bengi sun roso sepi,

Sing koyo biasae..

Waktu riko magih,

Nyanding isun nong kene..

Kemulan sepi

Sakat riko sing biso ngancani..


Duh kari gedigi,

Nggudo nong njero ati..

Sun mesti kelangan,

Wong wadon hang sun welasi..

Roso welas iki,

Sing bakal ilang sampek tekane pati..


reff:

Sing pungkas riko nguweni,

Roso welas nong awak iki,

Riko tego golet ganti..


Sing sanggup maning,

Isun bendung banyu moto iki,

Opo tah mulo riko sing nduwe ati..


Duduk polane sun

Sing gelem pisah ambi riko..

Hang sun jaluk

Ojo nong ngarepe moto..


Riko gandengan

ambi wong lanang liyo,

Duh ati iki yo kariyo loro..


reff:

Bengi sun roso sepi,

Sing koyo biasae..

Waktu riko magih,

Nyanding isun nong kene..

Kemulan sepi

Sakat riko sing biso ngancani..


Duh kari gedigi,

Nggudo nong njero ati..

Sun mesti kelangan,

Wong wadon hang sun welasi..

Roso welas iki,

Sing bakal ilang sampek tekane pati..


reff:

Sing pungkas riko nguweni,

Roso welas nong awak iki,

Riko tego golet ganti..


Sing sanggup maning,

Isun bendung banyu moto iki,

Opo tah mulo riko sing nduwe ati..


Duduk polane sun

Sing gelem pisah ambi riko..

Hang sun jaluk

Ojo nong ngarepe moto..


Riko gandengan

ambi wong lanang liyo,

Duh ati iki yo kariyo loro..

Duh ati iki yo kariyo loro..

Duh ati iki yo kariyo loro..

Home