Artist : Yeni Inka - Kabur Kanginan
Title : Aneka Safari Records
Duration : 04:55
View : 82.4K
Source : Youtube
Type of file : Audio/Video (.mp3 .mp4)

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉

Lirik Yeni Inka - Kabur Kanginan

Wis genep setahun

Anggonmu ninggalke aku

Wis nganti lali rasane

Sing jenenge loro ati


Roso iki durung iso

Mbukak atiku nggo wong liyo

Masih membekas cintaku kepadamu


Butuh wektu nglalekke kowe

Ora gampang koyo nggoreng tempe

Roso ku sing tok tandur wingi

Ora gampang pasrah dumateng gusti


Rosoku wis ilang wis kabur kanginan

Roso iki loro krungu kabar

Kowe nggo gentenan


Neng atiku iseh ono jenengmu

Ora bakal dipangan wektu

Bakal tak enteni mentasmu kerjo

Dodolan tresno


Lintang lintang rembulan

Sing bakal dadi seksine

Perjuanganku nggo kowe

Dinggo mangan mbendinane


Ati iki durung iso

Nrimo kowe adol tresno

Masih membekas kenanganku denganmu


Bakal tak enteni mentasmu kerjo

Ning pinggir segoro

Home