Artist : Salsha Chan - Aku Ngamen Farel Prayoga
Title : PERDANA RECORD
Duration : 04:21
View : 3K
Source : Youtube
Type of file : Audio/Video (.mp3 .mp4)

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉

Lirik Salsha Chan - Aku Ngamen Farel Prayoga

Awan Urip Ning Ndalan
Bengi Sek Golek Pangan
Ra perduli panas lan udan
Supoyo kesok isuk iso Sarapan

Mlaku sak paran paran
Tanpo arah tujuan
Mung nggolek sego sak pulukan
Penting sabendino iso mangan

Aku ngamen Karo nunut rejeki
Piro piro o nak ngekei tak tampani
Aku kuat ora oleh mengeluh
Opo meneh pantang yen ngetoke iluh

Aku ngamen karo golek rejeki
Sing penting halal gwe nyambung urip iki
Aku ikhlas lan aku kudu tabah
Sopo ngerti nasibku iso berubah

Home