Artist : Dike Sabrina - Friendzone
Title : FORTUNA ENTERPRISE
Duration : 04:24
View : 1.9K
Source : Youtube
Type of file : Audio/Video (.mp3 .mp4)

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉

Lirik Dike Sabrina - Friendzone

Mbendino chattingan meh patlikur jam
Nganti aku lali mangan
Kadang aku mbok jak dolan jalan jalan
Nganti nggawe aku dadi kebaperan..


Tuhan tolonglah aku
Sadarkanlah aku dia bukan milliku
Aku kudu Iso legowo nompo
Yen de'e nggone wong liyo

Friendzone ku terjebak Friendzone
Jane Ming kekancan aku nganggo perasaan
Ooo jancuk Friendzone
Wes kadung kejeron
Ati kadung nyaman
Nanging aku sadar
Hanya sebatas teman

Home