Artist : Arlida Putri Ft Ageng Music - Lanjot Mboten
Title : Ageng Music
Duration : 06:56
View : 6K
Source : Youtube
Type of file : Audio/Video (.mp3 .mp4)

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉

Lirik Arlida Putri Ft Ageng Music - Lanjot Mboten

lanjot nopo mboten, terserah sampean

pengenku terbuka, ra pengen delikan

aku wes sabar

aku uwes luweh soko sabar


lanjot nopo mboten, ku pasrah sampean

ra pengen terluka, ra pengen tangisan

aku wes nrimo

aku uwes luweh soko nrimo


dipekso lanjut hubungan iki

tengah tengah mesti mandek kesandong eri

kowe ora iso ngugemi roso

seng tak tandor nganggo dungo


tibak’e tenan kowe urong tekan

kowe uwes menggok ndalan

mampir nang liyane

seng sejatine kowe ora reti sakjrone atine dek’e


dipekso lanjut hubungan iki

tengah tengah mesti mandek kesandong eri

kowe ora iso ngugemi roso

seng tak tandor nganggo dungo


tibak’e tenan kowe urong tekan

kowe uwes menggok ndalan

mampir nang liyane

seng sejatine kowe ora reti sakjrone atine dek’e


dipekso lanjut hubungan iki

tengah tengah mesti mandek kesandong eri

kowe ora iso ngugemi roso

seng tak tandor nganggo dungo


tibak’e tenan kowe urong tekan

kowe uwes menggok ndalan

mampir nang liyane

seng sejatine kowe ora reti sakjrone atine dek’e

Home