Artist : Nella Kharisma - Tresnoku Kepenggak Itungan Jowo
Title : Khatulistiwa Record
Duration : 05:31
View : 2.1M
Source : Youtube
Type of file : Audio/Video (.mp3 .mp4)

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉

Lirik Nella Kharisma - Tresnoku Kepenggak Itungan Jowo

Biyen kowe nate janji
Nanging sak iki lha kok mbok blenjani
Opo to sebabpe iki
Kowe lan aku ora direstui

Tresnoku marang sliramu
Nganti sak iki ora oleh restu
Lilo aku ra lilo
Awakmu sak iki disanding wong liyo

Tresnaku kepenggak wong tuwo
Kepenggak mergo itungan jowo
Lilakno kudu tak lilakno
Amergo tresno ra biso dipekso

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Nella Kharisma - Rembulan

YARRA - Pemuda feat. ROY RICARDO

Syahiba Saufa - Duri Duri

Mira Putri - Hanya Insan Biasa

Yovie & Nuno - Tergoda Bidadari

Iwan Fals - Nak..

Home